SYSTEM ENGINEER (ORBID)

ORBID

Orbid is een stabiele partner die bedrijven helpt in hun groei, dit door de zorg voor de niet core activiteiten (HR, S&O, Applications, Development, Infrastructuur) weg te nemen. 

SYSTEM ENGINEER

Functie:

  • Je bent (mede)verantwoordelijk voor de volledige infrastructuur van onze klanten (die variëren van 50 tot 500 users): dagelijks beheer IT infrastructuur, installatie en onderhoud van Microsoft netwerken, controle en beheer van de toegang tot het netwerk (security), backups, problemsolving.
  • Je werkt mee aan vernieuwingsprojecten en migraties. Zaken zoals Virtualisatie, Cloud, Networking, Security, End-user Devices, Storage, High-Availability & Disaster recovery, Managed Services, Datacenter, Mobility, Communication kennen voor jou geen geheimen meer.
  • Van werkstations tot (virtuele) server, van storage tot disaster recovery, vlan’s, firewalls……kortom aan afwisseling geen gebrek.
  • Naargelang je interesse en ervaring zijn er mogelijkheden om door te groeien naar Senior System Engineer. ( en taken op te nemen als Service Delivery Manager, Project Leader, Specialist of Architect.)

Aanbod:

Bij Orbid vinden we het belangrijk dat je groeit in je job én als persoon. We doen er alles aan zodat jij je thuis voelt bij ons. Elke Orbid-medewerker staat achter het vierletterwoord ‘GROW’: Goesting, Resultaatgericht, Open & Eerlijk en Werken in team. Deze waarden zijn de kern van onze bedrijfscultuur. We werken op een open en constructieve manier samen met collega’s en klanten, en geven alle kansen aan initiatieven van medewerkers. Samen met jouw carrièrecoach halen we het maximale eruit om samen te groeien. 

In ruil voor de verantwoordelijkheid die je opneemt, kan je rekenen op onze waardering en een sterk verloningspakket (bedrijfswagen, smartphone, laptop en internetabonnement, maaltijdcheques en verzekeringen, collectieve loonbonus volgens prestaties, 32 verlof- en ADV dagen). Er zijn tal van momenten om bij te praten met collega’s, van Orbid teammeetings tot een gezellige drink in onze bar op vrijdag. 
 

Meer info: http://www.jobs-orbid.be/vacatures/

 

Contactpersoon:
Laure Roeland
09/27 27 135