Technologiehuizen Geel en Mol

In de Technologiehuizen in Geel en Mol vinden startende en jonge bedrijven huisvesting op maat en flexibele formules die meegroeien met hun ambities en behoeften: van virtuele vestiging, postbusadres en/of maatschappelijke zetel over flexwerkplekken tot volledig uitgeruste kantoren. In alle formules staan een aantal gemeenschappelijke infrastructuur en diensten ook ter hun beschikking.

Zo kan uw bedrijf groeien in een omgeving met hoogwaardige faciliteiten, grote flexibiliteit, eersteklas service en een groot netwerk van bedrijven.

De Technologiehuizen in Geel en Mol in beeld. 

 

 

 Bijkomende troeven:

  • eigentijdse kantoorruimtes vanaf 25 m² (modulair uitbreidbaar), waarbij u kunt kiezen tussen een instapklare ruimte of uw kantoor zelf bemeubelen
     
  • speciale modules geschikt voor de inrichting van labo's
     
  • alle ruimtes hebben een moderne infrastructuur en zijn uitgerust met koeling.

 

Met steun van :

Het Technologiehuis Geel is een gebouw van de provincie Antwerpen en werd gerealiseerd mede dankzij financiële steun van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling, het Vlaamse Gewest en de provincie Antwerpen. Het Technologiehuis voor milieu en energie Mol is een gebouw van de provincie Antwerpen en werd gerealiseerd mede dankzij financiële steun van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling en de provincie Antwerpen.

Voor meer informatie: contacteer Toon Peeters via mail op tp[at]innotek[dot]be of telefonisch op +32 14 570 570