Bewoners Technologiehuis Mol

Klik op de logo's voor meer informatie.

 

AFB Consult is een accountantskantoor dat zicht vooral richt naar de KMO’s en zelfstandigen. Naast de noodzakelijke werkzaamheden (Indienen diverse aangiften, bijwerken boekhouding, hulp bij administratie, enz), streven wij ernaar om onze klanten bij de staan in de diverse aspecten van hun werkzaamheden. Wij geven diverse adviezen, en staan onze klanten bij op zoveel mogelijk vlakken.

Wij putten hiervoor uit ons netwerk om onze klanten in contact te brengen met personen die gespecialiseerd zijn op diverse domeinen.  

   

Caprea Sustainable Solutions is een consulting bedrijf op gebied van biobased economy en hernieuwbare energie. De belangrijkste activiteit op dit moment is de Technische Coördinatie van de activiteiten binnen ‘IEA Bioenergy’, een wereldwijde samenwerking tussen landen rond hun programma’s op gebied van energie uit biomassa.

   

 

DK Thermal, onderdeel van de TCL groep, specialiseert zich in printplaten voor thermisch uitdagende elektronica. Als leidende fabrikant van metalen printplaten (IMS), thermal interfaces en keramische substraten levert het oplossingen voor een brede groep van klanten in o.a. automotive, power elektronica, micro elektronica, led verlichting, sensors en medische toepassingen. De groep heeft wereldwijd vestigingen op drie continenten en verschillende fabrieken Europa en Azië. In Mol heeft DK thermal zijn kenniscentrum voor keramische printplaten alsook zijn verkoopkantoor voor West Europa.

   

Handelsbemiddeling van in- en verkoop van In Vitro  Diagnostische Producten.

   

 

 

Met hun kennis op het vlak van veiligheids- en risicomanagement, auditing, procesmanagement en continu verbeteren in het algemeen, helpt Infoland het gehele verbeterproces te optimaliseren. Hun modulaire software suite, iProva, biedt een totaaloplossing ter ondersteuning van het verbeterproces.  De community van Infoland, iCumulus genaamd, bestaat uit een grote hoeveelheid klanten die kennis, ervaringen en  best practices delen. 

   

 

MAGICS Instruments is a company specialized in the design of radiation-hardened integrated circuits. MAGICS Instruments delivers customized state-of-the-art radiation-tolerant electronics to their customers. It also provides radiation qualification services on ASICs or commercial-of-the-shelf components.

   

Sisol is een consultingbedrijf voor automatisatie, software en technische ontwikkeling in de petrochemische sector.