Kantoorruimte

Geef uw onderneming de ruimte om te groeien in een stimulerende omgeving!

In de Technologiehuizen in Geel en Mol vindt u als jong, innovatief technologiebedrijf huisvesting op maat.  Wij bieden u flexibele formules die meegroeien met uw ambitie en behoeften: van virtuele vestiging, over flexwerkplekken tot volledig uitgeruste kantoren.

Het Technologiehuis Geel is gesitueerd nabij de Zuiderring in het centrum van Geel en het Technologiehuis Mol vindt u in een groene, rustige omgeving nabij de onderzoeksinstellingen IRMM, VITO en SCK-CEN. Er bevinden zich vooral technologische bedrijven.

Onze kantoorruimtes zijn beschikbaar vanaf 25 m² (modulair en flexibel uit te breiden), waarbij u kunt kiezen tussen een instapklaar kantoor of het zelf bemeubelen van uw kantoor.  Ook beschikken we over modules die geschikt zijn voor de inrichting van labo's.

In alle formules zijn een waaier van diensten voorzien. Zo bespaart u tijd en geld en kan u zich concentreren op uw kernactiviteiten.

Uiteraard kan u ook gebruik maken van de gemeenschappelijke infrastructuur. Het gebruik van de vergaderruimtes is inbegrepen tot een bepaalde limiet.
 

Geïnteresseerd? 
Contacteer Toon Peeters via mail op tp[at]innotek[dot]be of telefonisch op +32 14 570 570